Puhelimista loppuivat kentat ja mahdollisuus nettiin Pennsylvanian Gettysburgin jalkeen. Eli siis varmaan torstaina. Viikonloppu vietettiin Laurenin perheen vuoristotalossa Appalakkien keskella. Sinne loydettiin vahan tuurilla...

Mutta enivei, siella suomessa on vissiin panikoitu vahan. Ja tehty virhearvioita. Aitin, iskan ja Aleksinhan piti lentaa suoraan Floridaan nyt menneena lauantaina... harmi vaan kun niitten lento lahtikin PERJANTAINA. Tallaista se elama on ja ehka tasta opitte jotain, niinku esimerkiksi tarkistamaan viidesti lennon lahtopaivan. Toivottavasti loydatte jonkun edukkaan lennon tanne mahdollisuuksien maahan, koska poikien jutut on kovin ala-arvoisia jatkuvasti.

Tama takaisku ei meidan suunnitelmia muuta. Nyt ollaan majoituttu South-Carolinan Columbiaan motelliin ja huomenna on edessa sellaiset 800 kilsaa highwayta ja ajateltiin siis huomenna paasta Orlandoon tsillaileen. Kello on nyt siella Suomessa n. 5 aamulla, joten ne panikoijat siella kotopuolessa voivat lahestya sahkoisesti meita aamupaivan aikana, tsekataan netti viela sit kun tasta herataan.