Selvisin kunnialla kotiin asti. Pääsin suoraan juhannuksen viettoon. Tilinpäätös jäi tekemättä. Menoja tuli kaikkineen n. 1800 €. Matkapäiviä kertyi 32 kappaletta. Halvemmallakin olisi varmasti päässyt, mutta matkan tarkoitushan oli juoda paljon kaljaa, eikä siinä sovi säästellä.

Tapasin myös paljon ihmisiä. Alkuasukkaitten kanssa en joka paikassa päässyt rehelliseen kontaktiin, mutta sama missä liikkuu, vastaan tulee brittiläisen kansanyhteisön edustajia. Mukaviahan nuo olivat kaikki, pari ärsyttävää ehkä sattui joukkoon, mutta ei mitään öykkäreitä.

Tuntuu, että matkustavaiset, varsinkin yksin matkustavat ihmiset omaavat tietynlaisen luonteenlaadun. Yksinään matkustavat kohtaavat aina mystillisesti. Yksinäinen heppuhan on paljon helpompi keikata mukaan kaljalle/aktiviteetteihin, kuin joku toisissaan roikkuva pariskunta.

Mukavaa oli ja henkistä kasvuakin saattoi jossain vaiheessa tapahtua. Onneksi uskalsin lähteä ennakkoluulottomasti liikkeelle. Välillä katsoin seuraavan majapaikan netistä, mutta joskus otin vain ensimmäisen junan kohti etelää. Pari kertaa tällä systeemillä kyllä päädyin viettämään öitä aseman laiturilla.

Ei sekään kyllä pahalta tuntunut.